Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Legumele se curata si se toaca cubulete mici. Se calesc circa 5 minute .
Carnea o punem intr-un vas.
Adaugam legumele,ouale, sare, piper daca mai este nevoie si omogenizam.Punem jumatate de compozitie intr-o tava de chec, punem carnatul afumat si deasupra restul de compozitie.
Dam tava la cuptor la foc mediu pentru circa 30-35 minute.
DUpa ce s-a copt checul, scurgem cu grija uleiul care s-a format pe margine si lasam sa se raceasca checul.
Daca nu scurgem uleiul rulada v-a absorbi tot si va fi cam gretoasa.
Se taie felii si se serveste ca aperitiv sau insotita de diverse garnituri, salate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult