ASPECTUOS SI GUSTOS!
Curatam si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Cand ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma, se adauga smantana si iaurtul, se amesteca pana ce se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul. Se adauga faina si se amesteca usor, se pune sare dupa gust. Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile, compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor, faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro