Chec de post

de LadyCrs in Prajituri, 25 Iul 2012 | 4435 vizualizari

 

Am gasit reteta pe site aici, am incercat-o azi. Arata foarte bine, nu am gustat pentru ca am facut altceva din aluatul obtinut. Postez mai incolo daca a iesit cum trebuie ca e in frigider :))

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • un praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri cocos
  • o esenta vanilie
  • 3 linguri dulceata visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Amestecam apa cu uleiul, zaharul, faina, praful de copt ( pe care l-am stins cu putin otet) si esenta pana se topeste zaharul. Impartim compozitia in doua : o parte o amesecam cu dulceata si cacao, cealalta cu nuca de cocos. Punem foaie de copt in tava si turnam din compozitie ( eu am pus 2 linguri de compozitie neagra, doua albe si tot asa de jur imprejur). Punem la cuptor si testam cu scobitoarea pentru a fi siguri ca este copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

25.07.2012, 21:52

Frumos chec!

Rocsi 1

25.07.2012, 23:53

E bun!

Andreea Caroline 1

27.07.2012, 10:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de post cu gem de prune si nuca