Chec din albusuri

de Lau in Prajituri, 12 Sep 2011 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 100 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Cand se fac spuma se adauga zaharul si se bat bine pana devine o spuma lucioasa

Se adauga uleiul si se amesteca bine. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza usor cu ajutorul unei linguri de lemn, amestecand prin rasturnare

Zaharul se topeste si se adauga compozitiei, apoi se omogenizeaza

Se unge o tava si se toarna compozitia, se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu urda si visine

de oanapl 7

ieri la 16:32

Prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos

de oanapl 7

ieri la 15:45

Prajitura cu blat din cocos si crema de vanilie

de dantes 5

ieri la 10:42

Placinta floare cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 10.05 la 19:29

TOP
utilizatori

mirela0911

3438 puncte

Rocsi

2799 puncte

oanapl

2763 puncte

Constelatialeu

2762 puncte

 Adi

1600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Pavlova