Chec din albusuri

de Miha in Prajituri, 18 Mai 2010 | 3526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 lamaie
  • 50 g nuca macinata
  • 2 linguri bilute de ciocolata
  • 150 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Untul moale la temperatura camerei se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga zeama de lamaie (si coaja daca va place) si se omogenizeaza. Apoi se pune faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bilutele de ciocolata. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se incorporeaza usor in compozitia cu unt.


Se unge formade chec cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor la foc medu, pana se rumeneste usor deasupra. Se face proba cu scobitoarea.


Se lasa la racit in tava, apoi se feliaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

16.11.2010, 09:58

Mai...daca e cu ciocolata...nu poate fi decat bun.
Da, e adevarat ca si al meu ar fi putut fi alb, dar ... macar cateva bilute de ciocolata acolo... Ciocoholicul tot ciocoholic ramane.

Anastasia 1

16.11.2010, 10:36

adica sa inteleg ca pe asta il preferi cel mai mult ok ma mai gandesc daca-l fac pe asta promit sa revin cu poze

Miha 1

16.11.2010, 15:36

Anastasia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musuroi ciocolatos