Tarta pufoasa cu visine

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Iun 2014 | 1849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lg de ulei
  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 5 lg de faina
  • 1 plic tort gelle
  • 250 gr zeama fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu visine:

Separam albusurile de galbenusuri si le batem cu un praf de sare si zaharul,incorporam si galbenusurile,faina si uleiul.Ungem o tava si o tapetam cu faina si dam la cuptor la foc mic.Cand blatul s-a racit punem visinile si turnam deasupra tort gelee(1 plic+2 lg de zahar+ 250 gr zeama de fructe) .Lasam la frigider 10 minute.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

24.06.2014, 22:21

MotanLaOale 1

25.06.2014, 00:09

Andreea Caroline 1

25.06.2014, 17:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!