Chec din albusuri cu cacao si pepite de ciocolata

de Gherca Daniela in Dulciuri, 29 Mar 2016 | 618 vizualizari

 

Daca tot mi-au ramas albusurile de la diverse preparate, am ales ca fac un chec, si am facut tare bine, ca a iesit unul bun, bun de tot!  Este destul de consistent si merge perfect alaturi de ceva cald langa!

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • un praf de sare
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana si jumatate faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • cacao
  • pepite de ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu cacao si pepite de ciocolata:

Albusurile le batem cu putina sare si zaharul pana se topeste tot zaharul, adaugam esentele, uleiul si faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, mixam totul pana la omogenizarea ingredientelor. Adaugam o mana buna de pepite de ciocolata si cu ajutorul unei spatule amestecam usor de jos in sus.


Intr-o tava unsa cu ulei si faina am pus toata compozitia lasand cca. 5 linguri bune, pe care le-am amestecat cu cacao, apoi le-am turnat peste compozitia alba, iat cu ajutorul unui pai de chibrit am amestecat cele 2 culori.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute sau facem testul cu scobitoarea.

Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu cacao si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:39

Multumesc de apreciere!

mirela0911 1

31.03.2016, 11:33

Delicios! Vreau o felie lângă

noiinbucatarie 1

01.04.2016, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si serbet de afine