Chec din albusuri cu ciocolata

de mihaelaM in Prajituri, 30 Iul 2011 | 1691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1cana albusuri
  • 1cana zahar pudra
  • 1cana faina
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 100g unt
  • 1lingurita praf de copt
  • 50 g ciocolata
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu ciocolata:

Untul la temperatura camerei il mixam impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat pana ce devine ca o pasta.


Batem albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare,apoi punem putin cate putin compozitia cremoasa de unt cu zahar.


Faina o amestecam cu praful de copt,apoi o incorporam si pe ea in compozitie ,dar de data asta vom amesteca usor cu o lingura.


Punem compozitia intr-o forma(eu am de silicon asa ca nici nu a fost nevoie sa mai ung).


Ciocolata o rupem bucatele si o punem deasupra compozitie.Dam la cuptor cam 45 min,pana trece testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

adry88 1

04.08.2011, 12:06

foarte bun

mihaelaM 1

04.08.2011, 12:55

mul;tumesc Ed

monike 1

11.08.2011, 18:43

delicios!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu crema de vanilie