Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate

de deyutzky in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 5820 vizualizari

 

o pufosenie de pufosenie :)))) daca nu ma credeti, veniti de gustati!:D

 

INGREDIENTE

  • Pt o tava mica de chec (cca24x10cm):
  • 3 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 7 linguri de zahar (120 g)
  • 6 linguri de faina (90 g)
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 patratele ciocolata cu biscuite
  • 1 lingura cu varf de nuca macinata
  • 4-5 prune deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate:

Albusurile le mixam cu praful de sare pana se fac spuma apoi adaugam treptat zaharul, uleiul si laptele si continuam sa mixam.


Incorporam incet faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula.


Adaugam nuca macinata, ciocolata si prunele taiate bucatele mici si amestecam pana cand totul se incorporeaza.


Tapetam tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia.


Preincalzim cuptorul si dam tava la cuptor pentru aprox 35-40 de minute la foc mic-mediu pana cand trece testul cu scobitoarea.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

deyutzky 1

30.04.2014, 20:43

Alina daaa, haidi haidi!

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:17

Ahhhh, cum arata!

Nicolletta 1

31.08.2014, 20:05

Foarte gustos!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt