Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate

de deyutzky in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 4874 vizualizari

 

o pufosenie de pufosenie :)))) daca nu ma credeti, veniti de gustati!:D

 

INGREDIENTE

  • Pt o tava mica de chec (cca24x10cm):
  • 3 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 7 linguri de zahar (120 g)
  • 6 linguri de faina (90 g)
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 patratele ciocolata cu biscuite
  • 1 lingura cu varf de nuca macinata
  • 4-5 prune deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate:

Albusurile le mixam cu praful de sare pana se fac spuma apoi adaugam treptat zaharul, uleiul si laptele si continuam sa mixam.


Incorporam incet faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula.


Adaugam nuca macinata, ciocolata si prunele taiate bucatele mici si amestecam pana cand totul se incorporeaza.


Tapetam tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia.


Preincalzim cuptorul si dam tava la cuptor pentru aprox 35-40 de minute la foc mic-mediu pana cand trece testul cu scobitoarea.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

deyutzky 1

30.04.2014, 20:43

Alina daaa, haidi haidi!

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:17

Ahhhh, cum arata!

Nicolletta 1

31.08.2014, 20:05

Foarte gustos!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu capsuni