Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate

de deyutzky in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 8997 vizualizari

 

o pufosenie de pufosenie :)))) daca nu ma credeti, veniti de gustati!:D

 

INGREDIENTE

  • Pt o tava mica de chec (cca24x10cm):
  • 3 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 7 linguri de zahar (120 g)
  • 6 linguri de faina (90 g)
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 patratele ciocolata cu biscuite
  • 1 lingura cu varf de nuca macinata
  • 4-5 prune deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate:

Albusurile le mixam cu praful de sare pana se fac spuma apoi adaugam treptat zaharul, uleiul si laptele si continuam sa mixam.

Incorporam incet faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula.

Adaugam nuca macinata, ciocolata si prunele taiate bucatele mici si amestecam pana cand totul se incorporeaza.

Tapetam tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia.

Preincalzim cuptorul si dam tava la cuptor pentru aprox 35-40 de minute la foc mic-mediu pana cand trece testul cu scobitoarea. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

deyutzky 1

30.04.2014, 20:43

Alina daaa, haidi haidi!

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:17

Ahhhh, cum arata!

Nicolletta 1

31.08.2014, 20:05

Foarte gustos!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba