Chec din albusuri cu nuci, rahat si ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160 g albusuri
  • 125 g zahar
  • 150 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 125 g iaurt
  • 1/2 praf de copt
  • rahat,nuci,ciocolata
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuci, rahat si ciocolata:

Am mixat albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare, apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie, nucile maruntite, rahatul taiat si chipsurile de ciocolata.

Am pus compozitia in tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul preincalzit pentru  40-45 de minute .Facem si testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-au copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuci, rahat si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.04.2016, 21:34

Cat de pufoooos!

mirela0911 1

10.04.2016, 10:23

Foarte bun!

Gherca Daniela 1

10.04.2016, 13:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de vaci