Chec din albusuri cu nuci si ciocolata

de violette in Dulciuri, 12 Feb 2010 | 7596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar albusuri (un pahar de 250 ml)
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 100 gr nuci taiate si prajite
  • 50 gr ulei sau unt topit
  • coaja rasa de portocala
  • 50 gr. cacao
  • zahar vanilat
  • 100 gr ciocolata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuci si ciocolata:

Albusele se bat bine dupa care se adauga zaharul iar apoi pe rand, faina, uleiul, nucile, coaja de portocala. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile de ciocolata iar deasupra restul de compozitie.

Se lasa la cuptor aprox. 40 de min. Dupa ce se scoate de la cuptor se pudreaza cu zahar vanilat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

violette 1

13.02.2010, 00:06

..... bucatiile de ciocolata le-am pus intregi in compozitie, iar in timpul coacerii ele se topesc.
Sper sa-l incerci, e foarte gustos!

silvi0ara 1

18.02.2010, 22:54

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:08

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert Portokalopita