Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

de flooris in Dulciuri, 3 Apr 2010 | 4103 vizualizari

 

Dupa cum stiti anul acesta PASTELE ORTODOX cade odata cu cel CATOLIC,atunci eu m-am gandit sa unesc cele doua traditii si anume asa:unind oualele noastre rosii cu oalele lor de ciocolata,rezultatul il vedeti in poza.PASTE FERICIT(BUONA PASQUA).

 

INGREDIENTE

  • un plic de vopsea pentru oua(de la alex eu am ales rosu cum cere traditia)
  • 25 de oua ca atat pot face cu un plic
  • 8-9 linguri de otet
  • un litru de apa calda chiar putin fierbinte
  • putin ulei,untura sau lac pentru oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata:

Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb.


Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa.


Intr-un vas pregetiti vopseaua:turnati continutul plicului in vas adaugati litrul de apa iar apoi otetul,il dati in clocot,luati vasul de pe foc si adaugati oualele fierte,aceste se sta in solutie 10min(eu atat le-am lasat desi pe pachet scrie mai putin).Dupa ce a expirat timpul le scoateti pe un servetel le lasati putin la racit iar apoi le dati luciu cu ce aveti(ulei,untura,lac de oua).Langa aceste oua eu am pus si oua de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

02.01.2013, 12:38

La multi ani!

Ina 1

02.01.2013, 20:55

la multi ani!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 20:57

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce si stafide