Chec din albusuri cu prune

de angyb in Prajituri, 3 Oct 2012 | 2503 vizualizari

 

Cum avem niste albusuri in congelator am hotarat sa fac un chec

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1.1/2 cana de faina alba
  • 1 plic de drojdie pentru dulciuri
  • 2 linguri cacao
  • 500 g prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu prune:

Batem albusurile spuma dupa care adaugam zaharul ,cand devine o bezea adaugam faina alba si drojdia amestecand de sus in jos cu o lingura de lemn. 2/3 din compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.In restul de compozitie adaugam cacao si turnam peste compozitia alba.Amestecam un pic cu o furculita.


Taiem prunele cubulete si le trecem prin putina faina si le asezam peste blat.


Dam la cuptor preincalzit pana cand trece testul cu scobitoarea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu prune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adry88 1

04.10.2012, 10:41

yammy!

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:45

Bine ai hotarat...arata grozav eu nu am pus niciodata drojdie la chec...cred ca e delicios!

angyb 1

05.10.2012, 08:47

Multumesc la toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura acrisoara cu prune si bezea