Chec din albusuri in doua culori

de -Licurici- in Dulciuri, 18 Apr 2016 | 755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de albusuri;
  • o cana de zahar;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • 100 ml ulei;
  • 9 linguri de faina;
  • o lingura cacao;
  • o lingura ornamente din ciocolata neagra;
  • o lingura ornamente din ciocolata alba;
  • cirese confiate (taiate in jumatati).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri in doua culori:

1. Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharu vanilat si zaharul tos, putin cate putin.


2. Se mixeaza la viteza maxima pana cand se topeste zaharul.


3. Se adauga uleiul si se amesteca bine.


4. Faina se cerne peste albusuri si se incorporeaza cu o paleta, de jos in sus.


5. Intr-o tava pentru cozonac cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se presara ornamente din ciocolata neagra si cirese confiate.


6. Cealalta jumatate de compozitie se amesteca cu cacao, apoi se pune deasupra, in tava.


7. Se presara cu ornamente din ciocolata alba si ciree confiate.


8. Se baga tava in cuptor pentru 35-40min sau se incearca cu o scobitoare.



9. Se lasa sa se raceasca cu usa cuptorului intredeschisa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.04.2016, 22:24

Nu refuz o feliuta de chec!

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 23:31

delicios!

Camelya 1

12.05.2016, 11:46

Mmmm, delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
CHEESECAKE CU JELEU DE CAPSUNI