Chec din carne tocata cu morcov

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 2722 vizualizari

 

Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a fost foarte apreciat si mancat aproape tot.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec (vita cu porc am folosit)
  • 3 cepe verzi
  • 3 morcovi mici si subtiri
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 legatura mica marar verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 bucati gogosar in otet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din carne tocata cu morcov:

Morcovii ii curatam, ii spalam si ii punem la fiert. Ii fierbem cam pe 3/4, ii scurgem de apa si ii lasam la racorit. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt. Intr-un bol amestecam carnea tocata cu verdeturile, apoi adaugam 3 oua, sare si piper.


Morcovii ii taiem pe lungime, fasii subtiri. Tapetam cu hartie de copt o tava de chec, punem jumatate din compozitia cu carne, asezam fasiile de morcov, apoi restul de compozitie. Nivelam frumos, batem spuma oul ramas si il punem deasupra. Bucatile de gogosar le facem fasii si le asezam peste chec. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 50-60 de minute, pana este rumenit dar si copt in interior. Pe la jumatatea timpului, scoateti checul din cuptor si daca vedeti ca a lasat putina zeama, o luati cu o lingurita. La mine a lasat putin. Cand este gata, il scoatem, il lasam putin la racorit si putem servi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne tocata cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

15.02.2015, 20:35

Mirela

Rocsi 1

15.02.2015, 20:35

Stefania

Rocsi 1

15.02.2015, 20:35

Geoline

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv