Chec economic

de RoxanaIonela in Prajituri, 3 Apr 2014 | 20816 vizualizari

 

Am ajuns sa fac acest chec din dorinta de a manca ceva dulce dar fara sa fiu nevoita sa merg la magazin :)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec economic:

Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cam 2 minute,se adauga laptele si uleiul,se amesteca bine dupa care se pun faina cernuta si praful de copt.


Compozitia se imparte in 2 parti egale.In prima jumatate adaugam esenta de vanilie iar in cea de-a-doua cacaua si esenta de rom.


Se tapeteaza tava cu unt si faina si luam o lingura din compozitia de vanilie apoi una din cea de cacao,si tot asa pana terminam compozitia de pus.Bagam tava la cuptor initial la o temperatura de 180 de grade iar apoi se reduce la 170.Se face testul cu scobitoarea iar la final cand este copt se pudreaza.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec economic" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

03.04.2014, 17:23

Ce frumos ti-a iesit

RoxanaIonela 1

03.04.2014, 18:42

Multumesc!

Rocsi 1

03.04.2014, 19:54

Simplu dat tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec zebra cu cacao