Chec fluturas

de mihaelaM in Dulciuri, 12 Iun 2011 | 3216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri lapte praf
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 1lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fluturas:

Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,cand a devenit tare amestecul  am inceput sa pun putin cate putin zaharul.

Dupa ce zaharul a fost omogenizat bine am adaugat galbenusurile unul cate unul mixand continuu.Cand galbenusurile s-au amestecat bine am adaugat si cele 6 linguri de lapte praf,apoi faina in ploaie.

Am uns tava cu ulei si am tapetat cu faina si am pus jumatate din compozitie,cealalata compozitie am amestecat-o cu cacao apoi am adaugat-o peste compozitia alba,am dat la cuptor cam 40-45 min.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fluturas" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Fantezie cu visine