Chec fluturas

de mihaelaM in Dulciuri, 12 Iun 2011 | 3113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri lapte praf
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 1lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fluturas:

Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,cand a devenit tare amestecul  am inceput sa pun putin cate putin zaharul.

Dupa ce zaharul a fost omogenizat bine am adaugat galbenusurile unul cate unul mixand continuu.Cand galbenusurile s-au amestecat bine am adaugat si cele 6 linguri de lapte praf,apoi faina in ploaie.

Am uns tava cu ulei si am tapetat cu faina si am pus jumatate din compozitie,cealalata compozitie am amestecat-o cu cacao apoi am adaugat-o peste compozitia alba,am dat la cuptor cam 40-45 min.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fluturas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Branzoaice

de Caty 2

ieri la 19:25

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi fierti cu branza dulce de vaci