Chec fluturas

de mihaelaM in Dulciuri, 12 Iun 2011 | 2055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri lapte praf
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 1lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fluturas:

Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,cand a devenit tare amestecul am inceput sa pun putin cate putin zaharul.


Dupa ce zaharul a fost omogenizat bine am adaugat galbenusurile unul cate unul mixand continuu.Cand galbenusurile s-au amestecat bine am adaugat si cele 6 linguri de lapte praf,apoi faina in ploaie.


Am uns tava cu ulei si am tapetat cu faina si am pus jumatate din compozitie,cealalata compozitie am amestecat-o cu cacao apoi am adaugat-o peste compozitia alba,am dat la cuptor cam 40-45 min.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fluturas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mihaelaM 1

13.06.2011, 23:24

Ia si papa Kamy

MotanLaOale 1

14.06.2011, 09:16

mihaelaM 1

14.06.2011, 12:12

Motane

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ecler cu doua creme