Chec frantuzesc

de ianculubita in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 8326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 250g unt
  • 90ml lapte
  • 300g faina
  • 300g zahar
  • 1lamaie verde
  • 2lingurite apa de floare de portocal
  • 2lingurite esenta de lamaie
  • 2linguri cacao
  • 1praf de copt,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec frantuzesc:

Se face o crema fina din unt si zahar,se adauga ouale pe rand apoi faina amestecata cu praful de copt si sare;


se imparte compozitia in doua boluri iar unul se amesteca cacao dizolvata in lapte si floare de portocal iar in al doi-lea,coaja de lamaie si esenta;


cele doua compozitii se pun pe rand in tava unsa si tapetata sau cu hartie de copt si se tine la cuptor 40min;


dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar;


este un chec foarte pufos si parfumat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ianculubita 1

31.10.2011, 07:54

Apa de floare de portocal,de trandafir,de iasomie si de violete,le-am adus din Franta si-si asteapta randul la retete.

LUK 1

31.10.2011, 09:32

super bun

Cris2711 1

31.10.2011, 11:48

O la la

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Pandispan