Chec Iepuras

de epurasha2bb in Prajituri, 24 Noi 2010 | 2996 vizualizari

 

in tavita mea de la decorix castigata pe Decoblog! :)

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 4  linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • pt.punctele negre si urechiuse am folosit bucatele dintr-un aluat de biscuiti cu cacao pe acre il pregatisem pt.alta prajitura insa puteti folosi acelasi aluat ca mai sus numai ca o parte mica, 1lingura o amestecati cu putin praf de cacao ca sa conturati mai bine urechiusele, nasucul si ochisorii.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Iepuras:

Se spala tavita de silicon cu apa calda, se usuca , se unge cu putin unt.Se bat albusurile cu zaharul si vanilia cu un blender de mana spuma tare ce se tine de castron.Se adauga apoi faina cu praful de copt.Se toarna aluatul Din aluatul maro cu cacao eu am folosit mici bobite ce le-am picurat in tavita peste aluatul alb spumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Iepuras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mena29 1

24.11.2010, 22:39

ce frumos e

nadina73 1

25.11.2010, 00:01

ce mumos e dea

epurasha2bb 1

25.11.2010, 08:28

multumesc fetelor! ati vazut sper si trandafirasii din poza finala tot in formele de silicon!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Bezele cu nuci