Chec in doua culori

de susu in Prajituri, 13 Iun 2011 | 4225 vizualizari

 

reteta preluata din bucataria Sylviei careia ii multumesc

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 4 linguri de lapte
  • 1 plic praf de copt
  • Zahar vanilat
  • 2 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Se amesteca intr-un bol mare ouale cu zaharul, untul topit si laptele. Adaugam apoi faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Punem ½ din compozitie in tava iar cealalta jumatate o amestecam cu cacaoa cernuta. Punem si compozitia cu cacao deasupra si amestecam cu un betisor. Se da la cuptorul incalzit pentru 30-40 de minute in functie de cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

14.06.2011, 19:35

ce frumos,parca-i desenat

Anamaria7 1

14.06.2011, 23:36

grozav!

adry88 1

15.06.2011, 16:38

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Cozonac