Chec in doua culori

de Angelina_Elena in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 1986 vizualizari

 

By Ama!

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 7 oua
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le punem intr-un vas mai mare, iar galbenusurile intr-un vas mai mic.


Albusurile le batem spuma tare cu praful de sare si jumatate din cantitatea de zahar.


Restul zaharului il amestecam cu galbenusurile si apoi turnam incet compozitia de galbenusuri in spuma de oua.


Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.


Impartim aluatul in doua parti, in una dintre ele punem cacao, iar in cea alba punem esenta de vanilie si omogenizam.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, turnam alternativ cele doua tipuri de aluaturi, o lingura de aluat alb, o lingura de aluat maro si tot asa pana la epuizarea compozitiilor.


Lasam checul la copt pana cand trece testul scobitorii.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

15.06.2013, 10:51

Imi place

Angelina_Elena 1

15.06.2013, 12:00

multumesc Zorica!

Angelina_Elena 1

15.06.2013, 12:00

multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Chec cu gem