Chec in doua culori

de Angelina_Elena in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 2995 vizualizari

 

By Ama!

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 7 oua
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le punem intr-un vas mai mare, iar galbenusurile intr-un vas mai mic.

Albusurile le batem spuma tare cu praful de sare si jumatate din cantitatea de zahar.

Restul zaharului il amestecam cu galbenusurile si apoi turnam incet compozitia de galbenusuri in spuma de oua.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Impartim aluatul in doua parti, in una dintre ele punem cacao, iar in cea alba punem esenta de vanilie si omogenizam.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, turnam alternativ cele doua tipuri de aluaturi, o lingura de aluat alb, o lingura de aluat maro si tot asa pana la epuizarea compozitiilor.

Lasam checul la copt pana cand trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Rocsi 1

15.06.2013, 10:51

Imi place

Angelina_Elena 1

15.06.2013, 12:00

multumesc Zorica!

Angelina_Elena 1

15.06.2013, 12:00

multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu 2 budinci