Desert clatite cu fulgi de ovaz si kumkuat confiat

de Catalina L in Dulciuri, 24 Mar 2018 | 2522 vizualizari

 

Cautam o reteta cu fulgi de ovăz si am gasit o idee geniala, clatite :).
Le-am accompaniat cu kumkuat confiat  si al sau sirop, deliciu garantat.
Clatitele cu  fulgi de ovăz sunt diferite de cele obisnuite si ideale pentru micul dejun.
Fulgii de ovăz sunt printre cele mai sănătoase cereale de pe planetă. Aceste cereale integrale nu conțin gluten și sunt pline de proteine, minerale, fibre și vitamine.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/03/clatite-cu-fulgi-de-ovaz-si-kumkuat.html

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • 20 g de unt topit
  • 60 g fulgi de ovăz
  • vanilie pudra
  • ulei pentru coacere
  • garnitura:
  • kumkuat confiat cu tot cu sirop
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clatite cu fulgi de ovaz si kumkuat confiat:

Bateti ouale intregi, adaugati faina si vanilia si amestecati cu un tel.

Incorporati laptele treptat, adaugati fulgii de ovăz si la sfarsit untul topit si racit.

Acoperiti si rezervati timp de 30 minute.

Coaceti clatitele intr-o tigaie calda unsa cu ulei.

Cu un polonic varsati aluatul si intindeti-l pe toata suprafata.

Coaceti pe ambele parti. Repetati pana terminati aluatul.

Sunt gata, puteti sa le garnisiti.

Le-am servit cu kumkuat confiat taiat bucatele, cu al sau sitop si cu fulgi de ovaz. Delicioase.

Puteti pune un pic de zahar in aluat daca doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite cu fulgi de ovaz si kumkuat confiat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi ca la mama acasa