Chec in trei culori

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 424 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa
Mi-a placut tare mult cum arata acest chec pe care l-am vazut aici, asa ca am zis sa il incerc. A iesit foarte bun!
 

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 8 galbenusuri
  • 16 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 350 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • doua linguri cacao
  • 500 g faina
  • un plic de praf de copt (10 g)
  • Bezea:
  • 8 albusuri
  • un praf de sare
  • 8 linguri zahar
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in trei culori:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se adauga 300 ml lapte, uleiul, esenta de vanilie, faina si praful de copt si se mixeaza. Jumatate din aluat se pune in doua tavi unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Cealalta jumatate se amesteca cu cacaua, 50 ml lapte si esenta de rom, dupa care, se toarna peste compozitia din tavi. Se introduc checurile la cuptor, pana cand trec de testul scobitorii.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea si se pun peste checuri. Acestea se introduc din nou la cuptor pentru inca 5-10 minute sau pana cand bezeaua se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

31.01.2017, 09:27

Ce fain e!

Gherca Daniela 1

01.02.2017, 17:44

bunnn!

oanapl 1

04.02.2017, 14:36

Tare bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos si "marmorat"