Chec jumi-juma

de housy in Prajituri, 24 Sep 2010 | 1767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • un pumn nuci 
  • 3 linguri cacao
  • putina ciocolata
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec jumi-juma:



  • se bat la mixer ouale cu zaharul si zaharul vanilinat

  • apoi se adauga faina, praful de copt si uleiul

  • se presara un praf de sare

  • se continua mixarea

  • se incinge cuptorul

  • se aseaza hartie de copt in doua tavi micute pentru chec

  • in ambele tavi se toarna jumatate din compozitia facuta

  • se presara nuci rupte micut si fulgi de ciocolata

  • in compozitia ramasa se adauga cacaoa si se mixeaza pana la omogenizare

  • se toarna in tavi si partea maro din compozitie

  • se presara cubuletele de ciocolata

  • se da la cuptor

  • se lasa 30 min

  • inainte de a scoate se incearca checul cu o scobitoare

  • se scoate din cuptor si din tava cat e fierbinte si se aseaza pe o tava peste care am pus o coala de hartie.

  • se serveste rece


Delicios de servit cu un pahar de lapte rece!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionix 1

29.09.2010, 15:47

frumos rau checutul tau

ela 1

29.09.2010, 15:53

nuci,cacaoa,ciocolata....

housy 1

26.11.2010, 14:10

intotdeauna gabi_d

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa glazurata