Chec provensal

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 800 vizualizari

 

Acesta nu e nimic alta ceva decat un chec aperitiv, este usor de pregatit si bun in orice ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 10 masline negre
  • 10 rosii uscate
  • 1 dovlecel mai mic
  • 200g ton (1conserva)
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 30g unt
  • 3oua
  • 180g faina
  • 1lingurita praf de copt
  • 50g cascaval
  • 150ml lapte
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec provensal:

Se bat bine ouale cu un praf de sare si piper, se adauga faina cu praful de copt, untul topit, laptele, se amesteca bine, apoi dovlecelul si cascavalul rase, maslinele, rosiile si rozmarin taiate marunt, tonul din conserva cu tot cu ulei, se omogenizeaza totul bine, se condimenteaza daca e cazul, apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt (daca aveti tava de silicon,nu mai e nevoie de hartie) si se lasa la cuptor 50 min., facand testul cu scobitoarea.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma se taie si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec provensal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec provensal-0
Chec provensal-1
Chec provensal-2
Chec provensal-3

COMENTARII (15)

Rocsi

Rocsi 1

20.01.2016, 20:47

Un chec bun, fain de luat si la pachet!

miki_a

miki_a 1

20.01.2016, 23:32

Sigur e foarte bun!

ianculubita

ianculubita 1

21.01.2016, 12:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!