Chec pufos cu cirese

de reisnaor_2006 in Prajituri, 11 Iun 2015 | 3904 vizualizari

 

Un chec foarte pufos si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri lapte
  • 12 linguri zahar
  • 16 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Umplutura:
  • 300 gr de cirese
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu cirese:

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zahar, se adauga uleiul, laptele, zaharul vanilat si praful de copt. Se mixeaza cca 3 minute, pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam treptat faina si amestecam cu o paleta, pana se incorporeaza.


Separat ciresele se curata de samburi. Tapetam 2 tavi de chec cu hartie de copt, turnam putina compozitie, adaugam ciresele,si tot asa procedam in ambele tavi pana terminam compozitia si ciresele.


Se introduce la cuptor, pentru cca 25-30 min, la foc potrivit.


Cand prajitura capata o culoare usor aurie se scoate din cuptor si se lasa sa se racesca complet. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

putem inlocui ciresele si cu visine.

2

praful de copt trebuie stins in putina zeama de lamaie sau otet.

3

nu trebuie pus zahar peste fructe ca sa nu lase zeama si iasa destul de dulce.

4

lasati sa se raceasca checul bine ca sa-l puteti taia felii fara sa se sfarame,eu nu am niciodata rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

12.06.2015, 09:41

Foarte bun!

reisnaor_2006 1

12.06.2015, 10:38

Catalina L 1

12.06.2015, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe