Chec pufos cu nuca

de Alexandra Burz in Dulciuri, 10 Ian 2016 | 1083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri nuca macinata
  • 2 linguri nuca taiata marunt
  • 4 linguri faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu nuca:


  • Separam albusurile de galbenusuri.

  • Albusurile le batem spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat.

  • Faina o amestecam cu nuca.

  • Galbenusurile le frecam cu praful de copt.

  • Omogenizam toate...spuma cu galbenusurile si nuca cu faina, amestecand de sus in jos.

  • Tapetam doua forme cu hartie de copt, turnam compozitia si coacem 30 minute la 180°.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui nuca cu zeama si coaja de lamaie...rahat sau fructe confiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Catalina L 1

10.01.2016, 22:25

Gicuta69 1

11.01.2016, 09:27

tare bun!

dantes 1

15.01.2016, 08:54

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuca