Chec pufos si "marmorat"

de Geanina87 in Dulciuri, 8 Iun 2013 | 20953 vizualizari

 

By Jamila :) O adevarata pufosenie. Asa de usor e si de ...delicios!!! Vi-l recomand cu mare drag! Multumesc Jamila >:D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de cacao dizolvate in 3 linguri de apa calda si 1/2 sticluta esenta rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos si "marmorat":

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se mixeaza spuma ,apoi se adauga zaharul amestecat cu zaharul vanilat,putin cate putin mixand in continuare pana cand compozitia devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se freaca cu uleiul(ca la maioneza) ,apoi se incorporeaza cu albusurile, amestecand cu o lingura de jos in sus. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune in ploaie peste compozitie putin cate putin si incorporam cu grija procedand in acelasi mod cu lingura( de jos in sus). Jumatate din compozitia obtinuta o amestecam cu cacaoa dizolvata.


In tava unsa cu unt si tapetata cu faina punem 1 lingura din compozitia alba si peste,una din compozitia neagra si tot asa pana cand se termina ambele compozitii. Dam la cuptorul preincalzit 160° pentru 35 minute.Nu uitam de testul cu scobitoarea ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos si "marmorat"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Corinuta 1

09.06.2013, 16:40

tare bine arata!

Geanina87 1

09.06.2013, 17:48

Sim0na 1

10.06.2013, 13:20

Super arata!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chec cu visine