Chec roz

de mihaelaM in Prajituri, 16 Iun 2011 | 3452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1cana zahar
  • 1 cana faina
  • 5-6 capsuni
  • 1 plic tort- gelee rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec roz:

Separam albusurile si le batem spuma tare cu un praf de sare.

Cand spuma s-a intarit punem zaharul putin cate putin,mixand continuu.

Cand totul este omogenizat bine punem si faina in ploaie.

Ungem tavile cu ulei apoi le tapetam cu faina dupa care punem compozitia si dam la cuptor.

Capsunile curatate de codite si spalate le taiem, iar dupa 5 minute deschidem usa cuptorului si punem capsunelele deasupra(repede ca se lasa)

Dupa aproximativ 45 min checul este gata.

Pliculetul de tort-gelee il pregatim conform instructiunilor de pe pachetel.

Il scoatem il lasam sa se raceasca apoi punem jeleul deasupra si dam la frigider

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec roz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe de padure si gem de mure