Chec Tigru

de Miha in Prajituri, 31 Iul 2009 | 4878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 ml iaurt
  • 300 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Tigru:

Topim ciocolata amaruie cu jumatate din cantitatea de unt si lapte.Procedam intocmai si cu ciocolata alba.Lasam la racit.

Ouale le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care vom pune zaharul si mixam in continuare pana la dizolvarea acestuia.Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.Omogenizam.
Impartim compozitia in 2 parti.In una vom pune amestecul de ciocolata amaruie,in cealalta amestecul de ciocolata alba.

In centrul formei de chec (eu am folosit o tava 20/20 cm) incepem sa punem cate o lingura de aluat cu ciocolata alba,apoi o lingura din celalalt.


Se coace in cuptorul incins la 180 grade,in jur de 45-50 de minute.


Se portioneaza dupa ce se raceste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Tigru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (2)

Bunica 1

31.07.2009, 11:15

Bine ai venit, Miha! Se cunoaste ca esti odihnita. Ai venit cu forte proaspete.Arata foarte bine checul si fiind cu iaurt este foarte bun pentru o zi de vara calduroasa.

Miha 1

31.07.2009, 11:48

Multumesc de primire draga Bunica! Sper sa nu obosesc prea curand!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Oreo