Chec Tigru

de Miha in Prajituri, 31 Iul 2009 | 7052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 ml iaurt
  • 300 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Tigru:

Topim ciocolata amaruie cu jumatate din cantitatea de unt si lapte.Procedam intocmai si cu ciocolata alba.Lasam la racit.

Ouale le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care vom pune zaharul si mixam in continuare pana la dizolvarea acestuia.Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.Omogenizam.
Impartim compozitia in 2 parti.In una vom pune amestecul de ciocolata amaruie,in cealalta amestecul de ciocolata alba.

In centrul formei de chec (eu am folosit o tava 20/20 cm) incepem sa punem cate o lingura de aluat cu ciocolata alba,apoi o lingura din celalalt.

Se coace in cuptorul incins la 180 grade,in jur de 45-50 de minute.

Se portioneaza dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Tigru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

31.07.2009, 11:15

Bine ai venit, Miha! Se cunoaste ca esti odihnita. Ai venit cu forte proaspete.Arata foarte bine checul si fiind cu iaurt este foarte bun pentru o zi de vara calduroasa.

Miha 1

31.07.2009, 11:48

Multumesc de primire draga Bunica! Sper sa nu obosesc prea curand!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si stafide