Chec Tigru

de Miha in Prajituri, 31 Iul 2009 | 7187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 ml iaurt
  • 300 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Tigru:

Topim ciocolata amaruie cu jumatate din cantitatea de unt si lapte.Procedam intocmai si cu ciocolata alba.Lasam la racit.

Ouale le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care vom pune zaharul si mixam in continuare pana la dizolvarea acestuia.Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.Omogenizam.
Impartim compozitia in 2 parti.In una vom pune amestecul de ciocolata amaruie,in cealalta amestecul de ciocolata alba.

In centrul formei de chec (eu am folosit o tava 20/20 cm) incepem sa punem cate o lingura de aluat cu ciocolata alba,apoi o lingura din celalalt.

Se coace in cuptorul incins la 180 grade,in jur de 45-50 de minute.

Se portioneaza dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Tigru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

31.07.2009, 11:15

Bine ai venit, Miha! Se cunoaste ca esti odihnita. Ai venit cu forte proaspete.Arata foarte bine checul si fiind cu iaurt este foarte bun pentru o zi de vara calduroasa.

Miha 1

31.07.2009, 11:48

Multumesc de primire draga Bunica! Sper sa nu obosesc prea curand!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata si topping de fructe de padure