Prajitura cu branza de vaca

de karla in Prajituri, 18 Apr 2013 | 3747 vizualizari

 

Este una dintre cele mai pufoase prajituri cu un gust intens de vanilie.
ACEASTA RETATA AM LUAT-O DE AICI:http://dobrinisabela.blogspot.ro/2008/07/prajitura-turnata-cu-branza.html AM MAI ADAUGAT SI EU CEVA

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 12linguri faina
  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 1 lingurita pref de copt
  • 9 linguri ulei
  • crema:
  • 500 gr banza de vaci
  • un praf de sare
  • 4 linguri de gris
  • 5-6 linguri zahar
  • zahar vanilat (optional)
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
  • o budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaca:

Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie )pentru 10-15 min la 180 grade.


Crema: amestecati branza cu cele 4 galbenusuri + zahar+ gris+ budinca+ coaja de lamaie rasa si incorporati bine toate ingredientele ,si adaugati albusurile batute spuma.


Peste blatul scos din cuptor puneti crema de branza si restul de aluat si dati la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 grade .


Se poate presara cu zahar praf.


POFTA BUNA!!!!!!!!


 

TIPS-URI

1

SA NU DESCHISETI CUPTORUL IN PRIMELE 15 MINUTE DE COACERE

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

19.04.2013, 20:20

Mmm ce buna!

Corinuta 1

20.04.2013, 12:00

Foarte bine arata! Mie imi place tot ce-i cu branza

karla 1

20.04.2013, 12:01

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaca