Prajitura cu branza de vaca

de karla in Prajituri, 18 Apr 2013 | 3490 vizualizari

 

Este una dintre cele mai pufoase prajituri cu un gust intens de vanilie.
ACEASTA RETATA AM LUAT-O DE AICI:http://dobrinisabela.blogspot.ro/2008/07/prajitura-turnata-cu-branza.html AM MAI ADAUGAT SI EU CEVA

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 12linguri faina
  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 1 lingurita pref de copt
  • 9 linguri ulei
  • crema:
  • 500 gr banza de vaci
  • un praf de sare
  • 4 linguri de gris
  • 5-6 linguri zahar
  • zahar vanilat (optional)
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
  • o budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaca:

Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul  si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia  intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie )pentru 10-15 min la 180 grade.

Crema: amestecati branza cu cele 4 galbenusuri + zahar+ gris+ budinca+ coaja de lamaie rasa si incorporati bine toate ingredientele ,si adaugati albusurile batute spuma.

Peste blatul scos din cuptor puneti crema de branza si restul de aluat si dati la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 grade .

Se poate presara cu zahar praf.

                                    POFTA BUNA!!!!!!!!

 

 

TIPS-URI

1

SA NU DESCHISETI CUPTORUL IN PRIMELE 15 MINUTE DE COACERE

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza de vaca-0
Prajitura cu branza de vaca-1
Prajitura cu branza de vaca-2
Prajitura cu branza de vaca-3
Prajitura cu branza de vaca-4
Prajitura cu branza de vaca-5
Prajitura cu branza de vaca-6

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

19.04.2013, 20:20

Mmm ce buna!

Corinuta

Corinuta 1

20.04.2013, 12:00

Foarte bine arata! Mie imi place tot ce-i cu branza

karla

karla 1

20.04.2013, 12:01

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!