Chec tricolor

de leoflori in Prajituri, 7 Oct 2009 | 3807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. unt / marga
  • 220 gr. zahar
  • 260 gr. faina
  • 5 oua
  • 4 Linguri lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta vanilie , lamaie
  • colorant alimentar roz si verde
 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec tricolor:


Se bate untul cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa.

Adaugam ouale pe rand si mixam bine dupa fiecare.

Faina se cerne cu praful de copt si un varf de sare.

La viteza mica a mixerului adaugam treptat faina iar la sfarsit si laptele.

Impartim compozitia in 3 castroane in care adaugam : intr-unul esenta de vanilie, intr-unul colorant roz + esenta lamaie iar in ultimul colorant verde.


Acum fiecare pune ce esenta doreste si ce culori are chef, deci ramane la aprecierea fiecaruia.

In tava de tort/chec unsa cu grasime si tapetata cu hartie de copt se pune incepand din centru, cate 1 lingura din fiecare compozitie, pana terminam.


Se coace la 180 grade C, timp de 1 ora, sau pana iese scobitoarea curata.

Lasam la racit 10 minute in tava, apoi scoatem si lasam la racit bine pe un gratar.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec tricolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

adry88 1

11.05.2011, 15:32

deyutzky 1

20.02.2012, 00:56

wooww...ce culori aici

Andreea Caroline 1

07.06.2016, 17:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi din aluat oparit