Chec umed cu caise

de Angelina_Elena in Dulciuri, 30 Iul 2013 | 1038 vizualizari

 

By Gabriela(cuisine)!

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina
  • 225 g margarina rama (sau unt)
  • 270 g zahar
  • 240 g iaurt grecesc
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt (8 g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 6 caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec umed cu caise:

Intr-un bol am pus faina, sarea, praful de copt si am amestecat.


In alt vas am pus margarina la temperatura camerei, zaharul, zaharul vanilat si am mixat spuma.


Am adaugat apoi pe rand cate un ou si am mixat bine dupa fiecare.


Apoi adaugam zeama de lamaie, iaurtul si omogenizam.


Punem jumatate din cantitatea de faina, omogenizam, apoi adaugam cealalta jumatate de faina, laptele si mixam bine.


Caisele spalate le taiem in 2 si scoatem samburii.


Oprim 4 linguri din compozitia de chec, iar restul o punem intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat asezam bucatile de caise trecute prin faina, apoi turnam aluatul ramas si intindem ca sa acoperim caisele.


Dam checul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 60-70 de minute.


Cand s-a rumenit usor il testam cu o scobitoarea pentru a vedea daca e facut.


Il lasam sa se raceasca, apoi il putem pudram cu zahar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec umed cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

diaconta 1

31.07.2013, 11:48

ce super arata

Angelina_Elena 1

31.07.2013, 15:01

Lavi

Angelina_Elena 1

31.07.2013, 15:01

Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise