Chec umed cu caise

de Angelina_Elena in Dulciuri, 30 Iul 2013 | 853 vizualizari

 

By Gabriela(cuisine)!

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina
  • 225 g margarina rama (sau unt)
  • 270 g zahar
  • 240 g iaurt grecesc
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt (8 g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 6 caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec umed cu caise:

Intr-un bol am pus faina, sarea, praful de copt si am amestecat.


In alt vas am pus margarina la temperatura camerei, zaharul, zaharul vanilat si am mixat spuma.


Am adaugat apoi pe rand cate un ou si am mixat bine dupa fiecare.


Apoi adaugam zeama de lamaie, iaurtul si omogenizam.


Punem jumatate din cantitatea de faina, omogenizam, apoi adaugam cealalta jumatate de faina, laptele si mixam bine.


Caisele spalate le taiem in 2 si scoatem samburii.


Oprim 4 linguri din compozitia de chec, iar restul o punem intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat asezam bucatile de caise trecute prin faina, apoi turnam aluatul ramas si intindem ca sa acoperim caisele.


Dam checul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 60-70 de minute.


Cand s-a rumenit usor il testam cu o scobitoarea pentru a vedea daca e facut.


Il lasam sa se raceasca, apoi il putem pudram cu zahar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec umed cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

diaconta 1

31.07.2013, 11:48

ce super arata

Angelina_Elena 1

31.07.2013, 15:01

Lavi

Angelina_Elena 1

31.07.2013, 15:01

Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si caise