Chec zebra

de xana in Prajituri, 30 Ian 2014 | 7728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr iaurt grecesc
  • 150 gr zahar
  • 120 gr faina
  • 120 gr amidon
  • 200 gr ciocolata
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Separam galbenusurile de albusuri si le mixam cu zaharul pana devin pufoase si se albesc. Adaugam apoi uleiul si iaurtul si mai mixam putin. Urmeaza faina, amidonul si praful de copt cernute. Omogenizam cu ajutorul unei spatule. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia anterioara, cu miscari de jos in sus.


Ciocolata o topim pe baie de abur si o lasam putin la racorit.


Impartim compozitia in doua parti egale iar in una din ele adaugam ciocolata topita.


Turnam in centrul tavii in care vom coace checul cate putin din compozitia de ciocolata(cam un polonic) apoi din cea simpla si tot asa pana terminam. Trebuie turnat usor si mereu in centru tavii pentru a obtine efectul zebra.


Se da la cuptorul pre-incalzit la 180 de grade pana trece testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

xana 1

31.01.2014, 21:39

Multu!

mihaelar63 1

17.03.2014, 10:36

reisnaor_2006 1

17.03.2014, 10:52

ce bine ararta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat