Chec zebra

de xana in Prajituri, 30 Ian 2014 | 8454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr iaurt grecesc
  • 150 gr zahar
  • 120 gr faina
  • 120 gr amidon
  • 200 gr ciocolata
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Separam galbenusurile de albusuri si le mixam cu zaharul pana devin pufoase si se albesc. Adaugam apoi uleiul si iaurtul si mai mixam putin. Urmeaza faina, amidonul si praful de copt cernute. Omogenizam cu ajutorul unei spatule. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia anterioara, cu miscari de jos in sus.


Ciocolata o topim pe baie de abur si o lasam putin la racorit.


Impartim compozitia in doua parti egale iar in una din ele adaugam ciocolata topita.


Turnam in centrul tavii in care vom coace checul cate putin din compozitia de ciocolata(cam un polonic) apoi din cea simpla si tot asa pana terminam. Trebuie turnat usor si mereu in centru tavii pentru a obtine efectul zebra.


Se da la cuptorul pre-incalzit la 180 de grade pana trece testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

xana 1

31.01.2014, 21:39

Multu!

mihaelar63 1

17.03.2014, 10:36

reisnaor_2006 1

17.03.2014, 10:52

ce bine ararta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu nuca de cocos si cacao