Cheesacake cremos

de nadina73 in Dulciuri, 18 Iun 2010 | 4672 vizualizari

 

Am vazut reteta la Miha si mi-a placut tare mult ,insa eu am facut portie dubla. E ziua unei pritene dragi noua, MAGDA, care a venit in concediu 10 ZILE si am zis sa-i fac o surpiza, e innebunita cu dulciurile

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 50 ml ulei
  • 2 praf de copt
  • 400 g faina
  • Umplutura:
  • 400 g lapte condensat
  • 200 g zahar
  • 300 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 6 oua
  • esenta vanilie
  • Decor:
  • frisca 800 ml+5 ling zahar
  • bombonele de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesacake cremos:

Aluatul:

Se ameteca toate ingredietele si se framanta un aluat omogen,care se intinde intr-o tava cu pereti detasabili inclusiv pe pereti vasului,tava mea e de 25 de cm si de 8 inalta, dar sincer pt portie dubla e putin cam mica ,asa ca daca incercati portie dubla trebuie tava mai mare.

Umplutura:

Se mixeaza bine branza  de vaci si crema de branza cu zaharul si laptele condensat,apoi se pun ouale cate unu si se mixeaza bine dupa fiecare.La final se pun frisca lichida si esenta de vanilie.Va rezulta o umplutura lichida.

Umplutura se pune peste aluat in tava si se da tava la cuptor pentru 8o de minute am dat eu la 150 grade(rezultattul inca nu il stiu ,pana nu voi taia tortul).Cand e copt se lasa in tava sa se raceasca,  apoi se scoate inelul detasabil si se pune la rece 2 ore . Eu in schimb l-am pregatit seara si l-am lasat pana a doua zi la frigider .

Se decoreaza cu frisca ,eu am pus 800 ml frisca lichida si am batut bine cu 5 linguri de zahar,dupa care am imbracat tortu(l-am  facut pt o prietena de care a venit in concediu din romania MAGDA-moldova)asa ca abia maine voi putea sa pun sectiune taiata cand il va taia ea.

Se orneaza cu bombonele.

LA MULTI ANI -MAGDA si sper sa ramai cu amintirii frumoase de pe meleagurile spaniole

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesacake cremos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mariac 1

23.06.2010, 20:08

au au ce bine arata si cred ca e ffff bun felicitari

kuky27 1

28.06.2010, 08:07

foarte,foarte.foarte bun,a fost minuat,sa ne traiesti si sa fi sanatoasa sa poti sa mai faci si alte minunatii ca astea!!!te pupam!

rivka 1

29.06.2010, 18:05

super! sunteti grozavi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Bailey`s cu Mascarpone :)