Cheescake cu cocos

de iuliandu in Torturi, 20 Dec 2013 | 1090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 grame biscuiti digestive
  • 100 grame unt
  • 500 grame branza philadelphia
  • 350 ml lapte de cocos
  • 120 grame zahar
  • 15 grame gelatina
  • o pastaie de vanilie
  • 3-4 linguri cocos deshidratat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu cocos:

Blatul:

Sfarmam biscuitii bine,topim untul si apoi il adaugam peste biscuiti.Tapetam o tortiera cu hartie de copt si punem compozitia apoi presam bine cu o lingura sau cu mana.Dam la frigider pentru 30 minute.

Crema:

Punem intr-un vas branza,laptele de cocos(lasam 2-3 linguri pentru gelatina)zaharul,semintele de vanilie scoase din pastaie si amestecam bine cu mixerul.Punem gelatina la hidartat in apa rece dupa care o topim in laptele de cocos pastrat si adaugam la compozitia de branza.Amestecam bine cu mixerul.

Final:

Scoatem blatul de la frigider,turnam compozitia de branza si o nivelam,apoi o punem la frigider pentru 4-5 ore.Inainte de a servi punem deasupra cocosul deshidratat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadea68

nadea68 1

21.12.2013, 15:19

mamaieelena

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:33

imi place si cred ca a fost gustos

iuliandu

iuliandu 1

21.12.2013, 19:23

Foarte gustos,gustul cocosului e super aromat si dulce.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03