Cheescake cu foi de napolitana

de Dea_Dea in Prajituri, 7 Aug 2014 | 1184 vizualizari

 

Un desert rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de napolitana
  • 150-200 gr branza de vaci
  • capsuni
  • 3 linguri de zahar
  • un ou
  • 2-3 linguri de gris
  • esenta de vanilie Dr.Oetker
  • 100 gr ciocolata
  • sos de capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu foi de napolitana:

Taiem cu forma foaia de napolitana (4 cercuri). Branza se amesteca bine cu zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul.

Incepem asamblarea. Punem in forma rotunda o foaie de napolitana, punem cu lingura branza, capsuna intreaga, iarasi branza si deasupra foaie de napolitana. Dam la cuptor 20 min la foc potrivit. Lasam la racit si o scoatem din forme.

Topim ciocolata si punem pe harie de copt si punem de jur imprejurul tartei, lasam sa se intareasca si dezlipim foaia de copt.

 

TIPS-URI

1

Se poate si fara capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cheescake cu foi de napolitana-0
Cheescake cu foi de napolitana-1
Cheescake cu foi de napolitana-2
Cheescake cu foi de napolitana-3
Cheescake cu foi de napolitana-4

COMENTARII (24)

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

08.08.2014, 11:23

F apetisanta

Dea_Dea

Dea_Dea 1

08.08.2014, 13:10

Multumesc!

Panacris

Panacris 1

12.08.2014, 14:47

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!