Cheescake cu foi de napolitana

de Dea_Dea in Prajituri, 7 Aug 2014 | 3644 vizualizari

 

Un desert rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de napolitana
  • 150-200 gr branza de vaci
  • capsuni
  • 3 linguri de zahar
  • un ou
  • 2-3 linguri de gris
  • esenta de vanilie Dr.Oetker
  • 100 gr ciocolata
  • sos de capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu foi de napolitana:

Taiem cu forma foaia de napolitana (4 cercuri). Branza se amesteca bine cu zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul.

Incepem asamblarea. Punem in forma rotunda o foaie de napolitana, punem cu lingura branza, capsuna intreaga, iarasi branza si deasupra foaie de napolitana. Dam la cuptor 20 min la foc potrivit. Lasam la racit si o scoatem din forme.

Topim ciocolata si punem pe harie de copt si punem de jur imprejurul tartei, lasam sa se intareasca si dezlipim foaia de copt.

TIPS-URI

1

Se poate si fara capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure