Cheescake cu zmeura

de ianculubita in Dulciuri, 29 Iul 2013 | 1785 vizualizari

 

Am vazut intr-o zi pe FB,un cheescake postat de Teo;m-a fascinat aspectul,m-a tentat sa fac si eu dar atentie,nu am facut niciodata asa ceva pentru ca eu foarte rar mananc branza;bineinteles ca nu mi-a iesit ca al ei dar gustul a fost nemaipomenit si uite asa ma invat si eu sa fac dulciuri!!

 

INGREDIENTE

  • 200g biscuiti digestivi
  • 2linguri zahar
  • 50g unt topit
  • CREMA
  • 500g branza
  • 200g zahar pudra
  • semintele de la 1baton de vanilie
  • 4oua
  • 3linguri faina
  • sare
  • SOS
  • 1cana zmeura
  • 2linguri zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu zmeura:

Punem in blender biscuitii rupti,zaharul iar dupa ce s-au facut firimituri adaugam untul topit;rasturnam in tava mica de tort cu hartie de copt,presam bine si dam la cuptor 10min.


Pentru crema,intr-un bol amestecam branza cu sare,zahar,semintele de la pastaia de vanilie,ouale pe rand iar la urma faina cernuta si rasturnam peste blat.


Pentru sos,punem intr-un vas pe foc zmeura si o lasam pana se inmoaie,trecem prin sita,rezultatul il punem din nou pe foc impreuna cu zaharul si oprim dupa 3-4min;pe toata suprafata branzei,punem cu lingurita buline mici si mari de sos dupa care cu un scobitor le marmoram;dam forma la cuptor la foc mic pentru 1h,timp in care facem testul cu scobitoarea;dupa ce s-a racit,lasam la frigider pana a doua zi,ceea ce la mine nu s-a intamplat!!


La servire ornam cu fructe si sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

simona72 1

29.07.2013, 20:49

delicioasa!!!

Andreea Caroline 1

29.07.2013, 22:55

ianculubita 1

30.07.2013, 10:57

Asa este, a fost minunata de aceea s-a terminat foarte repede

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si fructe de padure