Cheese cake cu fructe de padure

de LUK in Prajituri, 27 Mar 2011 | 10140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150gr piscoturi
  • 150de gr zahar pudra
  • 250ml frisca lichida
  • 1 iaurt cremos(5.2%grasime)
  • 400gr branza de vaci proaspata
  • 1 plic gelatina Dr Oetker
  • 1 plic inatritor frisca Dr Oetker
  • 2 plicuri Tort Gelee rosu Dr oetker
  • 400gr fructe de padure
  • 2-3 linguri de zahar tos
  • un inel de tort detasabil
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese cake cu fructe de padure:

Pentru inceput punem fructele decongelate(eu am cumparat fructe congelate) in strecuratoare deasupra unui vas curat(vom folosi siropul).Le pudram cu zahar tos.


Pregatim tortul.Asezam inelul de tort pe un platou.Aranjam piscoturile in forma de tort,uniform.Din zeama scursa de pe fructe preparam un sirop adaugand in zeama fructelor 2 linguri de zahar pudra.Am prelins siropul cu lingura deasupra piscoturilor pentru ca nu am vrut sa se inmoaie prea tare.


Punem gelatina la hidratat conform instructiunilor de pe plic si incepem prepararea cremei.Mixam branza de vaci cu 100 de gr de zahar pudra,iaurtul si o lingurita de sirop de fructe.Mixam si frisca foarte bine pana cand se intareste apoi adaugam intaritorul pentru frisca.Amestecam frisca si branza.Intre timp s-a hidratat gelatina.O punem putin pe foc,doarcat sa devina lichida si apoiturnam pestecrema de branza si frisca.Amestecam s ase omogenizeze bine.


Intindem crema peste piscoturi apoi aranjam fructele.Preparam Tort Gelee conform instructiunilor de pe plic.Aici vreau sa mentionez ca eu am pus 450ml de lichid in loc de 500,din care 50ml suc de fructe si am adaugat si 4 linguri de zahar pudra.Turnam gelul caldut(amestecati tot timpul in el dupa ce il luati de pe foc si abia cand incepe sa se ingroase si nu mai e fierbinte il folositi)..peste fructe,uniform si dam la rece cel putin 3 ore.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese cake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

adry88 1

05.05.2011, 19:23

melinda84 1

01.02.2013, 22:54

babi5 1

10.06.2013, 15:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

Ciorba de dovlecei, cu zdrente de oua

de RODIMUR 5

ieri la 19:19

Compot asortat de sezon

de RODIMUR 5

ieri la 17:50

RETETA RECOMANDATA
Saratele ~2~