Cheese Truffles - Bile de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g crema de branza,
  • 120 g branza sarata rasa fin,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita hrean cu smantana,
  • 2 linguri smantana,
  • ceapa verde tocata (doar miezul alb),
  • sare,
  • piper.
  • Pentru topping:
  • ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara:
  • boia de ardei dulce,
  • patrunjel tocat,
  • sunca taiata cubulete foarte mici si prajita,
  • cubulete de somon afumat,
  • masline tocate,
  • seminte de mac sau de susan ,
  • cuburi de ardei kapia,
  • frunze verzi de la ceapa,
  • pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Truffles - Bile de branza:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.


Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Truffles - Bile de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

25.04.2011, 21:22

RuxyRux 1

25.04.2011, 21:56

Excelente!!!!

Panacris 1

30.12.2012, 11:48

Super faine, in plan ptr revelion!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza