Cheese Truffles - Bile de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g crema de branza,
  • 120 g branza sarata rasa fin,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita hrean cu smantana,
  • 2 linguri smantana,
  • ceapa verde tocata (doar miezul alb),
  • sare,
  • piper.
  • Pentru topping:
  • ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara:
  • boia de ardei dulce,
  • patrunjel tocat,
  • sunca taiata cubulete foarte mici si prajita,
  • cubulete de somon afumat,
  • masline tocate,
  • seminte de mac sau de susan ,
  • cuburi de ardei kapia,
  • frunze verzi de la ceapa,
  • pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Truffles - Bile de branza:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.


Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Truffles - Bile de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

25.04.2011, 21:22

RuxyRux 1

25.04.2011, 21:56

Excelente!!!!

Panacris 1

30.12.2012, 11:48

Super faine, in plan ptr revelion!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu somon afumat