Cheesecake

de mirela0911 in Prajituri, 2 Iul 2012 | 2612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-1/2 cup biscuiti zdrobiti
  • 3 lg zahar
  • 1/3 cup unt topit
  • 700g branza dulce de vaci
  • 1 cup zahar
  • 1 lgt. vanilie
  • 4 oua
  • topping de mure (facut din gem de mure)
  • cateva capsunele intregi din gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Se incalzeste cuptorul la 160 grade.


Biscuitii se amesteca cu zaharul si untul topit. Se toarna acest amestec intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se apasa bine cu ajutorul unei linguri. Se lasa deoparte.


Se mixeaza bine branza, zaharul si vanilia. Se adauga pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Se toarna peste blatul de biscuiti. Cu o lingura punem toppingul de mure dupa care cu ajutorul unui cutit ne jucam pe suprafata umpluturii cum dorim. Am adaugat cateva capsunele din gem (ca nu am avut proaspete) si am dat tava la cuptor pentru cca 1 ora si 10 minute. Se face testul cu scobitoarea.


Se lasa la rece dupa care se serveste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Sim0na 1

03.07.2012, 23:31

Super arata!!!

mirela0911 1

04.07.2012, 09:29

Mihaela Teo Sim0na va multumesc!

love_cherry 1

04.07.2012, 12:08

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mascarpone Cheesecake