Cheesecake

de gaby_gabytza in Torturi, 17 Mar 2013 | 1024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 300 g biscuiti
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 g margarina
  • 1 esenta rom
  • umplutura
  • 400 g branza
  • 200 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri compot visine
  • 3 oua
  • 150 ml smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • praf de sare
  • glazura
  • 7 linguri apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Topim margarina apoi o rasturnam peste biscuiti dati prin razatoare.Amestecam si adaugam esenta.Compozitia de biscuiti o intindem intr-o tava cu inel detasabil acoperita cu folie de aluminiu .


Mixam branza cu zaharul adaugand treptat ouale pana devine o crema.Apoi adaugam plicurile de zahar vanilat,compotul si smantana lingura cu lingura.Mixam bine si o rasturnam peste compozitia de biscuiti.


Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea si apoi o lasam in aragaz sa se raceasca incetisor.


Intre timp pregatim glazura-topim putin margarina impreuna cu zaharul,adaugam apa si lingurile de cacao si lasam sa fiarba la foc mic pana se formeaza o crema.Apoi lasam sa se raceasca


Scoatem tava cu branza si rasturnam glazura racita deasupra.Dam la frigider cca 2 ore dupa care o scoatem din tava si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

18.03.2013, 16:39

Sim0na 1

19.03.2013, 11:18

bun, bun

loredanaaa 1

20.03.2013, 17:33

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake fara coacere