Cheesecake

de elucubratiiculinare in Prajituri, 1 Mai 2013 | 1371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt,
  • 200 g făină,
  • o lingură zahăr pudră,
  • o linguriță esență vanilie,
  • un praf de sare
  • 400 g brânză de vaci,
  • 100 g zahăr,
  • 100 g unt,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri smântână grasă,
  • o linguriță esență vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Într-un castron cernem făina cu sarea și zahărul vanilat. Adăugăm untul tăiat cubulețe și amestecăm bine până obținem un aluat sfărâmicios. Adăugăm esența de vanilie și frământăm în continuare. Răsturnăm aluatul pe o suprafață plată și frământăm până se leagă bine. Aluatul se pune în folie alimentară și se dă la rece pentru minim 30 minute.

Între timp punem brânza într-un castron, adăugăm zahărul și untul. Se amestecă totul cu mixerul până devine spumă. Adăugăm gălbenușurile unul câte unul, apoi esența de vanilie și smântâna grasă. La sfârșit adăugăm albușurile bătute spumă.

Se scoate aluatul din frigider, se întinde bine într-o formă de tartă unsă bine cu unt. Peste aluat punem compoziția de brânză.

Se dă la cuptor la 180 grade pentru 40-50 minute. Este gata când s-a rumenit ușor. Servim rece cu sirop de fructe sau dulceața preferată.

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

01.05.2013, 23:09

MotanLaOale 1

01.05.2013, 23:53

mena29 1

02.05.2013, 10:19

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake american