Cheesecake

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 1862 vizualizari

 

Nu stiam ce sa fac sa pun sau nu aceasta reteta,apartine (by Laura)dar fiindca ea la facut in vas Zepter, mie mi-a iesit mai altfel,eu am folosit o tava detasabila mai mare,dar nu se compara cu ce i-a iesit Laurei,tare mult mi-as dori si eu un asa vas,dar nu se stie niciodata :D,gustul e tare bun,merci Laura :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 25 gr de stafide
  • 100 gr de unt
  • 150 gr de zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu branza.Untul la temperatura camerei,se amesteca pana devine omogen.Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.Separat se amesteca faina cu grisul si praful de copt apoi se adauga compozitia de branza.La final se bat albusurile spuma cu zaharul pana se topeste si se incorporeaza in restul preparatului.Se aseaza hartia de copt intr-o forma de copt rotunda, unsa cu unt,se toarna compozitia si se da la cuptor pentru copt.Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

diaconta 1

26.08.2013, 10:48

Bun bun de tot

tanyapatap 1

26.08.2013, 13:39

Ligia Bxl 1

26.08.2013, 15:42

diaconta multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eierschecke - Prajitura cu branza si crema de oua