Cheesecake American

de cristeena20 in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 3337 vizualizari

 

Asta e reteta cumnatei mele care nu da niciodata gres. Eu am facut-o fara niciun sos la cererea familiei dar daca va plac fructele de padure sau afinele puteti face alaturi un sos din fructe.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti digestivi
  • 50 gr unt
  • 400-450 gr crema de branza gen Philadelphia (2 cutii)
  • 4 oua
  • coaja de portocala
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 1 cutie lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake American:

Biscuitii se zdrobesc cu un sucitor sau se pot pune in robot (eu am ales a doua varianta) si adaugam untul topit peste, amestacand bine pentru a se omogeniza. Intr-o forma rotunda cu fundul detasabil si unsa cu unt punem amestecul de biscuiti si il batucim cu mana sa formam baza cheesecake-ului.Punem deoparte. 

Incalzim cuptorul la 180 grade.

Pentru umplutura amestecam cu mixerul crema de branza cu coaja de portocala pana se face moale si cremoasa, aduagam laptele condensat si apoi laptele masurat cu aceeasi cutie de la laptele condensat. Punem ouale batute in prealabil cu telul si mixam usor pana se incorporeaza. Turnam cu grija peste baza de biscuiti si dam la cuptorul incins. Scoatem cand devine rumen deasupra si usor intarit. 

Soatem si il lasma sa se raceasca inainte sa il scoatem din forma. 

Noi l-am servit simplu , dar daca va plac fructele de padure, iese super bun cu un sos facut din fructe de padure si zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake American" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
American Cheesecake-Cheesecake american