Cheesecake american

de ela in Prajituri, 9 Iun 2010 | 6048 vizualizari

 

pentru ca am facut o pasiune pt retetele lui Tavi si dupa ce am tanjit trei saptamani dupa prajitura asta,am facut-o in sfarsit,si nu am asteptat 4ore sa se raceasca ca sa o tai ci am atacat-o direct scoasa din cuptor... e un deliciu.... am schimbat foarte putin la ea

 

INGREDIENTE

  • 250gr mascarpone
  • 850gr branza dulce,grasa
  • 300gr biscuiti petit beurre
  • 120gr unt topit
  • 400gr smantana
  • 200gr zahar
  • 1lingura esenta de vanilie
  • 6oua
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake american:

Topiti untul.Sfaramati biscuitii marunt si amestecati cu untul topit.Intr-o forma cu inel detasabil de 27cm(fetele sa taca,stiu ele care), se rastoarna biscuitii framantati cu untul si se niveleaza bine si se da la frigider.


Branza dulce se freaca cu branza mascarpone,se adauga esenta de vanilie si zaharul si se omogenizeaza bine.Se adauga ouale pe rand,amestecand bine dupa fiecare,apoi se adauga smantana.


Se scoate tava de la frigider si se toarna compozitia peste biscuiti.


Se da la cuptor 75-80 minute in functie de cuptor,pana se rumeneste compozitia putin deasupra.


Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,se scoate inelul detasabil si se aseaza pe o farfurie si se lasa la rece vreo 4 ore(daca aveti rabdare).Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi.


Tavi reteta e delicioasa...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (84)

ela 1

12.06.2010, 09:51

Sylvia si eu am bantuit pe aici pe la ora aia,e bine daca te saturi doar din priviri

jolygina 1

13.06.2010, 23:25

salvat ,laudat si mai trebuie mancat

adry88 1

11.05.2011, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu (reteta video)