Cheesecake + Brownie = ??

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 18 Ian 2010 | 31421 vizualizari

 

Am descoperit de curand aceasta prajitura si am vrut neaparat sa v-o impartasesc si voua! Daca va place cheescake-ul, sigur o sa indragiti si prajitura aceasta!

 

INGREDIENTE

  • pentru crema de branza
  • 250 gr ricotta
  • 250 gr mascarpone
  • 100 gr crema branza (eu am folosit Rama)
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • esenta vanilie
  • pentru brownie
  • 200 gr zahar
  • 300 gr ciocolata
  • 200 gr unt
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • 6 oua
  • vf sare
  • esenta vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake + Brownie = ??:

Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt.



Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare si mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.



Punem intr-un vas ciocolata impreuna cu untul la topit, amestecand usor. Dupa ce s-a topit toata ciocolata , luam vasul de pe foc si lasam la racit.



Separat, mixam ouale cu un varf de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana isi dubleaza volumul. Ajutandu-ne de un tel incorporam ciocolata topita cu untul si faina amestecata cu praful de copt.



Tapetam o tava cu hartie de si punem compozitia de mai sus.



Acum e momentul sa folosim si compozitia de branza. Ajutandu-ne de o lingura, punem din loc in loc si crema de branza pana terminam compozitia. Amestecam usor cu o furculita sau cu o scobitoare. Dam la cuptor, la foc mic pentru 40 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake + Brownie = ??" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Daniela20 1

14.04.2013, 15:03

A iesit buna prajiturica, dar branza mi s-a dus la fund- s-a facut un strat...nu inteleg de ce.

diaconta 1

14.04.2013, 15:12

Bun venit Daniela
Mie imi place foarte mult genul acesta de prajitura.
Branza e cam multa pentru restul compozitiei,de aceea s-a dus la fund

bianca92 1

12.10.2013, 18:57

mmmmm ce buna trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu zmeura si frisca