Cheesecake caramel cu miez de lapte

de adinabalerina79 in Prajituri, 12 Mai 2013 | 1459 vizualizari

 



pregatesc ori de cate ori avem pofta pot spune ca noua ne place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti digestivi,1 cutie miez lapte natur DELACO 50 gr unt,50 gr cacao Droetker,1 pachet coaja rasa de lamaie Kotanyi,3 cutii branza proaspata Delaco ,300 gr zahar 4 oua,100 gr stafide DR.OETKER,
  • PTR CARAMEL AM FOLOSIT:
  • 100 gr zahar,50 gr unt,2 linguri lapte
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake caramel cu miez de lapte :

Mod preparare:



biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la rabot(cine are),untul se topeste si punem peste biscuiti,framantam bine pana se moaie biscuitii,adaugam cacaoa ,pregatim o tava cu inel detasabil,ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta.


Branza proaspata se amesteca cu zaharul ,ouale,adaugam stafidele si coaja rasa de lamaie ,iar compozitia obtinuta punem peste.


Dam la cuptorul bine incins cca 30 minute ,pana incepe sa printa crusta si sa se lege.


Miezul de lapte se aseaza peste dupa care se mai da la ciptor inca 10 minute .


pregatirea caramelului:


zaharul se pune la topit(atentie la foc mediu ,ptr a nu se arde),adaugam untul a,laptele si amestecam continuu pana cand incepe sa se lege,caramelul este gata ,si punem peste ceesecake,dam la rece 2-3 ore dupa care se poate servi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake caramel cu miez de lapte " nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

adinabalerina79 1

12.05.2013, 22:34

da stiu,am atasat pozele dar nu mi le a luat sau nu ma descurt ,sunt pozele mele ,

gio 1

14.05.2013, 00:37

Bun, bun!

adinabalerina79 1

14.05.2013, 12:48

o ideea grozava cu miez de lapte si caramel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy