Cheesecake caramel cu miez de lapte

de adinabalerina79 in Prajituri, 12 Mai 2013 | 2488 vizualizari

 



pregatesc ori de cate ori avem pofta pot spune ca noua ne place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti digestivi,1 cutie miez lapte natur DELACO 50 gr unt,50 gr cacao Droetker,1 pachet coaja rasa de lamaie Kotanyi,3 cutii branza proaspata Delaco ,300 gr zahar 4 oua,100 gr stafide DR.OETKER,
  • PTR CARAMEL AM FOLOSIT:
  • 100 gr zahar,50 gr unt,2 linguri lapte
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake caramel cu miez de lapte :

Mod preparare:

 

biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la rabot(cine are),untul se topeste si punem peste biscuiti,framantam bine pana se moaie biscuitii,adaugam cacaoa ,pregatim o tava cu inel detasabil,ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta.

Branza proaspata se amesteca cu zaharul ,ouale,adaugam stafidele si coaja rasa de lamaie ,iar compozitia obtinuta punem peste.

Dam la cuptorul bine incins cca 30 minute ,pana incepe sa printa crusta si sa se lege.

Miezul de lapte se aseaza peste dupa care se mai da la ciptor inca 10 minute .

pregatirea caramelului:

zaharul se pune la topit(atentie la foc mediu ,ptr a nu se arde),adaugam untul a,laptele si amestecam continuu pana cand incepe sa se lege,caramelul este gata ,si punem peste ceesecake,dam la rece 2-3 ore dupa care se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake caramel cu miez de lapte " nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

adinabalerina79 1

12.05.2013, 22:34

da stiu,am atasat pozele dar nu mi le a luat sau nu ma descurt ,sunt pozele mele ,

gio 1

14.05.2013, 00:37

Bun, bun!

adinabalerina79 1

14.05.2013, 12:48

o ideea grozava cu miez de lapte si caramel

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de zmeura si vanilie