Cheesecake copt

de anca_rm in Dulciuri, 6 Mai 2015 | 663 vizualizari

 

Nu stiu ce sa va zic doar ca e bun si merita facut daca aveti branza .

 

INGREDIENTE

  • Pt crusta:
  • -200 gr biscuiti
  • -50 gr unt
  • -50 ml lapte
  • Pt umplutura:
  • -750 gr branza
  • -200 ml smantana
  • -1 lingurita nucsoara
  • -coaja de la o lamaie
  • -100gr zahar
  • -3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake copt:

Intr-o forma de tort cu pereti detasabili cu diametru de 20 cm asezam hartie de copt.


Biscuitii ii macinam cu robotul sau ii zdrobim cu sucitorul si ii amestecam bine cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei si laptele . Eu i-am amestecat in vasul robotului.


Turnam biscuitii in tava si cu spatele unei linguri presam bine pe toata suprafata .


Branza o amestecam bine cu smantana , zaharul , ouale , nucsoara si coaja de lamaie si o turnam peste biscuitii.


Nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.


Se poate sa crape usor la suprafata dar nu are nimic.


Opriti focul si lasati sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa pana cand puteti sa o luati fara a folosi manusi.


Scoatem din tava si asezam pe un platou ,dam la frigider pana se raceste bine .


Deasupra noi am folosit caramel ; toping de coacaze rosii ,si gem de cirese ; la alegere.



 

TIPS-URI

1

se pot adauga aromele pe care le doriti in branza

2

cantitatea de branza poate varia, daca folositi maiputina nu va iesi la fel de inalta ;dar sa ajustatai si cantitatea de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.05.2015, 21:37

Cris2711 1

07.05.2015, 00:05

ce fain este

Sim0na 1

08.05.2015, 08:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si malai