Cheesecake copt

de anca_rm in Dulciuri, 6 Mai 2015 | 788 vizualizari

 

Nu stiu ce sa va zic doar ca e bun si merita facut daca aveti branza .

 

INGREDIENTE

  • Pt crusta:
  • -200 gr biscuiti
  • -50 gr unt
  • -50 ml lapte
  • Pt umplutura:
  • -750 gr branza
  • -200 ml smantana
  • -1 lingurita nucsoara
  • -coaja de la o lamaie
  • -100gr zahar
  • -3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake copt:

Intr-o forma de tort cu pereti detasabili cu diametru de 20 cm asezam hartie de copt.


Biscuitii ii macinam cu robotul sau ii zdrobim cu sucitorul si ii amestecam bine cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei si laptele . Eu i-am amestecat in vasul robotului.


Turnam biscuitii in tava si cu spatele unei linguri presam bine pe toata suprafata .


Branza o amestecam bine cu smantana , zaharul , ouale , nucsoara si coaja de lamaie si o turnam peste biscuitii.


Nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.


Se poate sa crape usor la suprafata dar nu are nimic.


Opriti focul si lasati sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa pana cand puteti sa o luati fara a folosi manusi.


Scoatem din tava si asezam pe un platou ,dam la frigider pana se raceste bine .


Deasupra noi am folosit caramel ; toping de coacaze rosii ,si gem de cirese ; la alegere.



 

TIPS-URI

1

se pot adauga aromele pe care le doriti in branza

2

cantitatea de branza poate varia, daca folositi maiputina nu va iesi la fel de inalta ;dar sa ajustatai si cantitatea de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.05.2015, 21:37

Cris2711 1

07.05.2015, 00:05

ce fain este

Sim0na 1

08.05.2015, 08:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara