Cheesecake cu banane( fara coacere)

de nadina73 in Dulciuri, 30 Noi 2010 | 14209 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva dulce,nimic mai simplu in 15-20 minute totul e gata.poftiti la masa. Pt ca tortul lui Dragos-Andrei s-a spulberat rapid trebuia sa fac ceva si rapid si bun ,asa ca iata rezultatul

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 250 g biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • 150 g unt
  • 1 lingura scortisoara

Crema:

  • 500 frisca
  •  500 g branza de vaci
  • 120 ml lapte
  • 2 plicuri  gelatina praf
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 100 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri intaritor de frisca
  • 2 banane coapte bine-optional

Decor:

  • gel(nu gem) de capsuni
  • alune macinate,fulgi de ciocolata............
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu banane( fara coacere):

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,cacaua si scortisoara.


Se pune compozitia cu biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili.


Crema:


Se mixeaza bine branza cu laptele,vanilia, pana se omogenizeaza bine dupa care se pun prafurile de budinca si bananele, se mixeaza in continuare 3-4 minute.


Se bate bine frisca cu zaharul si intaritorul de frisca.


Se amesteca frisca batuta cu crema de branza se pune praful de gelatina care in prealabil a fost hidratat in 50 ml apa rece, apoi diluat pe baie de abur si racit, si se amesteca cu o paleta cu miscari circulare.


Se pune compozitia cu frisca peste blatul de biscuiti in tava,se da la rece pentru 2-3 ore


Se orneaza cu bombonele ,ciocolata,alune,eu insa am pus gel de capsuni.


pofta buna


PS:Sincer ,data viitoare nu am sa mai pun banane,deoarece se oxideaza foarte repede si isi schimba culoare tortul,se poate si fara sau cu alte fructe.Eu insa am ascultat de piticutzu de Rares care a zis "mama pune banane nu kiwi"oricum a fost foarte bun si s-a papat rapid si acesta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu banane( fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mioritza_2oo6 1

15.10.2011, 21:53

praful de budinca se pune asa cum e?
sau nu am intes eu?

nadina73 1

16.10.2011, 23:54

Mioritza ,da se pune prafu de budinca asa cum e din plic

nadina73 1

16.10.2011, 23:57

Sau si mai bun e daca inlocuiesti prafu de budinca cu crema"OLE DE VANILIE" e minunat,incearcal

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Trio de humus reteta
  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baghete franțuzești

de Ancutsa 6

la 16:12

Buturugă de Crăciun

de Ancutsa 6

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat si cacao